Tava Servire Imitatie Lemn - Amenajari HoReCa

Tava Servire Imitatie Lemn

tava servire profesionala model dreptunghiular imitatie lemn
Aceste tavi sunt diferite fata de clasicele tavi din plastic intalnite in autoserviri. O tava servire imitatie lemn aduce cu sine mai multa eleganta, mai mult rafinament si in mod cert pe ea se vor servi alte tipuri de preparate. Spre exemplu,aceasta tava servire imitatie lemn este potrivita pentru cofetarii, patiserii sau de ce nu pentru servirea in cadrul barurilor sau a cafenelelor. Este important de retinut ca o servire deosebita si calitativa va atrage mai multi clienti asa ca va recomandam sa achizitionati aceasta tava servire imitatie lemn.

Datorita designului sau elegant se va mula perfect pe nevoile clientulului. Desi este destinata in primul rand pentru uz profesional, acest produs va devein popular chiar si in randul micilor intreprinzatori ce servesc preparate si dulciuri specific sarbatorilor de iarna.

Multi dintre noi am observant deja utilitatatea acestei tavi servire imitatie lemn intr-o cafenea. Este usor de manuit, usor de curatat si foarte rezistenta in timp asadar isi merita pe deplin investitia facuta.

Caracteristicile sale tehnice sunt deosebite si anume este foarte important de retinut ca este o imitatie lemn mahon, cu suprafata aderenta, are rezistenta la impact, se poate spala la masina;, iar rezistenta la temperaturi este intre -10°C si +100°C.

Garantia materialului este de cinci ani, iar marginea sa este foarte mica si subtire tocmai pentru a asigura o servire mai usoara. Asadar, aceasta gama conceputa de AmenajariHoReCa.ro este special conceputa atat pentru a asigura eleganta si finetea produselor sale dar si rezistenta lor in timp.

tava rotunda imitatie lemn, tavi servire, tavi bufet, tava bar, pret tavi profesionale, www.amenajarihoreca.ro tava rotunda cu margini inalte pentru servire imitatie lemn, pret tavi profesionale. www.amenajarihoreca.ro tava ovala imitatie lemn pentru servire. pret tavi profesionale. www.amenajarihoreca.ro tavi pentru servire dreptunghiulare imitatie lemn, pret tava profesionala. www.amenajarihoreca.ro