Tava Fibra de Sticla - Amenajari HoReCa

Tava Fibra de Sticla

Tava Dreptunghiulara Neagra Servire, Modele de Tavi Profesionale Horeca, Tavi Baruri, Restaurante, Plastic, Ieftine
Tava fibra de sticla este unul dintre cele mai rezistente tipuri de tavi ce au in primul rand o destinatie cu scop profesional. Este in asa fel conceputa incat rezistenta sa va fi dovedita in orice tip de circumstant. Servirea cu ajutorul acestei tavi din fibra de sticla va fi una plina de eleganta si de siguranta. Este usor de manuit si mai ales foarte usor de curatat.

Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice, aceasta tava fibra de sticla se poate lauda cu urmatoarele lucruri: are o suprafata laminata cu pelicula anti-alunecare, o rezistenta la impact, se poate spala la masina si nu in ultimul rand este important faptul ca rezista la temperaturi intre -10°C si +100°C.

Este neagra, asadar se poate integra cu usurinta in orice tip de restaurant, bar, cofetarie sau autoservire. Garantia materialului din care este facuta este de cinci ani asa ca este considerate una dintre cele mai utile si mai bune investitii.

Odata cu achizitionarea acestei tavi din fibra sticla, ideile pentru utilizarea sa vor veni de la sine deoarece va veti da seama ca aceasta isi demonstreaza utilitatea in orice moment. Este un produs popular ce face parte din gama oferita de AmenajariHoReCa.ro asa ca, asa cum v-am obisnuit este importat din Oland fapt ce ii ofera un plus de unicitate si de autenticitate.

Ne place sa credem ca reusim sa va recomandam cele mai bune si mai utile lucruri asa ca va invitam sa va informati cat mai mult in legatura cu produsele oferite de noi.



http://www.amenajarihoreca.ro/2012/06/tava-pentru-servit-rotunda-pret_10.html http://www.amenajarihoreca.ro/2012/06/tava-pentru-servit-ovala-pret_10.html http://www.amenajarihoreca.ro/2012/06/tava-pentru-servit-dreptunghiulara-pret.html