Masa Rece Pizza - Amenajari HoReCa

Masa Rece Pizza

Masa Pizza 3 Usi
Masa rece pizza este unul dintre cele mai importante elemente din bucataria unei pizzeri. Este un produs fara de care nu s-ar putea prepara pizza si care garanteaza reteta de success a acesteia. Noi va oferim aceasta masa rece pizza in trei usi, acum si cu mai mult spatiu pentru depozitare dar si pentru modelarea aluatului.

Are un blat din granit si o vitrina de ingrediente deasupra. Rezistenta sa este una sporita si este de metionat faptul ca aceasta masa rece functioneaza asemeni unui utilaj intr-o pizzerie. Este un element indispensabil iar profesionistii sunt foarte pretentiosi atunci cand vine vorba de alegerea unei mese reci pentru pizza.

Produsul oferit de noi reuseste sa reuneasca niste caracteristici tehnice deosebite asa ca este preferatul specialistilor din domeniu datorita caracteristicilor sale deosebite.

Aceasta masa rece pizza are o carcasa interioară iar cea exterioară este realizată din inox de înaltă calitate (peretele exterior din spate este realizat din oţel galvanizat) asa ca rezistenta sa in timp este in primul rand garantata de catre aceste caracteristici. Din punct de vedere al dimensiunilor se potriveste in orice bucatarie profesionala asa ca puteti achzitiona acest produs cu incredere.

Masa rece are racire cu ventilator iar vitrina este cu racire statica.

Utilajul lucrează fără probleme până la o temperatură a mediului înconjurător de +32°C asa ca nu trebuie sa va ingrijorati ca il veti expune unui mediu de lucru ce il va pune in dificultate.

Trebuie mentionat de asemenea faptul ca preţul nu include containerele GN, acestea putand fi achizitionate separat.




Geanta Livrare Pizza
Cutit Rola
Plansete Pizza
Perie Cuptor
Cuptoare Pizza
Paleta Servire