Cutit Pizza - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Cutit Pizza - Produs Profesional HoReCa

Feliator pentru Pizza, Cutit de Pizza, Cutit Rola de Taiat Pizza, Ustensile, Accesorii Pizzerie, Preturi, Profesionale
Pentru ca un preparat de exceptie are nevoie de o prezentare de exceptie, noi va invitam sa aruncati o privire asupra acestui cutit pizza. In mod cert va va atrage atentia prin simplitatea sa si prin faptul ca este un produs de exceptie, calitativ, care nu ar trebui sa lipseasca din nici o bucatarie italieneasca.

De multe ori am gustat diferite tipuri de pizza gresit taiate si am fost nemultumiti de modul de servire. Va asiguram ca acest cutit pizza nu va va dezamagi ba din contra va va usura munca si va aduce multumire pe chipurile clientilor dumneavoastra.

Este un cutit cu lama realizata din otel cromat si maner din plastic astfel incat poate fi manuit cu usurinta de catre orice doritor. Poate fi folosit atat in scop profesional cat si in propria bucatarie atunci cand vreti sa impresionati prin dibacie si perfectiune.

Diametrul sau este de 100 mm, iar forma sa este special conceputa pentru a usura taierea preparatului. Este un cutit pizza care nu il va obosi pe utilizator ci il va face sa fie incantat de rapiditatea sa. Desi este un produs relativ simplist, un profesionist in domeniu va sti ca este foarte important ca intr-o bucatarie profesionista sa se puna accent pe calitate si pe detaliu.

Asadar, va invitam sa testati acest cutit cu incredere si sa va bazati pe calitatea sa. De origine este de import din Olanda, asa cum am fost obisnuiti de AmenajariHoReCa.ro asa ca nu trebuie sa va faceti probleme in privinta standardului sau calitativ.





Geanta Livrare Pizza
Cutit Rola
Plansete Pizza
Perie Cuptor
Cuptoare Pizza
Paleta Servire