Cuptor Pizza Profesional - Amenajari HoReCa

Cuptor Pizza Profesional

Cuptor Pizza Profesional
Cel mai important lucru de observat atunci cand vine vorba de o pizza de calitate este modul in care aceasta a fost gatita. Si pentru ca specialistii din domeniu cunosc foarte bine acest lucru, acestia se axeaza foarte mult pe achizitionarea de produse de calitate.

Spre exemplu, un cuptor de pizza profesional va reusi sa transforme un restaurant intr-unul de renume. Acest cuptor pizza profesional pe care il puteti achizitiona de la noi este perfect pentru bucataria unui restaurant sau a unei pizzerii. Partea din fata este fabricata din otel inoxidabil iar carcasa din otel astfel incat devine unul dintre cele mai rezistente produse ce pot suporta temperaturi foarte inalte.

Pe langa toate aceste lucruri, indicatorul de temperatura si iluminarea interioara il fac sa fie foarte usor de utilizat. Astfel, se pot evita foarte multe accidente in bucatarie, iar produsul va fi intotdeauna gatit la o temperatura optima si foarte bine verificata.

Temperatura ajunge de la 50°C până la 500°C iar inauntru incap cu siguranta 4 pizza de Ø350 mm. De aceea acesta este un cuptor pizza profesional.

Ne place sa credem ca veti fi impresionati de calitatile acestui cuptor si ca va veti pune toate increderea in performanta sa. Clientii vor fi multumiti si vor savura o pizza delicioasa in timp ce specialistul in bucataria italieneasca va avea satisfactia unei munci usoare si calitative. Va recomandam sa cercetati cu atentie caracteristicile acestui produs si sa aveti incredere in puterea sa de functionare dar si in durabilitatea sa.





Geanta Livrare Pizza
Cutit Rola
Plansete Pizza
Perie Cuptor
Cuptoare Pizza
Paleta Servire