Vitrina de Prezentare cu Element de Racire - Amenajari HoReCa

Vitrina de Prezentare cu Element de Racire

tava profeionala cu element de racire, tava de prezentare rece, pret tava racire
Vitrina de prezentare cu racire este un element comun des intalnit la standurile de Craciun, in supermarketuri dar si in patiserii. Micii intreprinzatori sunt foarte incantati de aceasta achizitie deoarece acest produs de dimesiuni reduse poate fi foarte usor transportat si in acelasi timp isi demonstreaza utilitatea in orice mediu. Spre exemplu, acest produs poate fi folosit cu succes vara pentru a mentine preparatele reci fara a le altera gustul. Il putem intalni de asemenea si la standurile de Craciun unde este utilizat pentru a conserva alimentele inainte de a fi incalzite. Raportul calitate-pret este unul foarte bine balansat si de aceea este accesibil unei game largi de consumatori.

tava cu element de racire pentru prezentare, tava bufet, tava rece, tava profesionalaCapacul transparent ii ofera si un design deosebit, elegant care face ca aceasta vitrina de prezentare cu racire sa se poata integra in orice mediu, in functie de destinatia sa. Acestui produs i se poate gasi foarte usor o utilizare si in randul restaurantelor ce organizeaza un bufet suedez tocmai pentru ca modul sau de prezentare este plin de rafinament.

Aceasta vitrina de prezentare cu racire are o tava Servire GN 1/1 inclusa si in acelasi timp pentru a deveni si mai functionala se potriveste cu tavi GN 1/1 pentru ca preparatele sa poata fi usor mutate dintr-o cutie de racire in alta.

Ceea ce diferentiaza aceasta vitrina de prezentare cu racire de alte vitrine este calitatea sa garantata de AmenajariHoReCa, acesta fiind un produs importat din Olanda. Asadar, cei care o vor achizitiona se vor bucura pentru mult timp se serviciile sale.





tava profesionala cu element de racire si capac roll top tava cu element de racire si capac rabatabil, roll top, tava profesionala prezentare tava rece cu capac roll top , etajata, tava prezentare, pret tava rece