Gratar Electric Plat - Produs Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Gratar Electric Plat - Produs Profesional HoReCa

 Gratar Plat Electric, Plita Plata pentru Prajire, Produs Profesional Horeca import Olanda, Pret Redus la 1355 RON cu TVA.
Tot din gama produselor AmenajariHoReCa.ro se remarca gratarul electric plat, un produs profesional proiectat pentru folosire continua, ocupand astfel un loc important in randul restaurantelor moderne sau a firmelor de catering. Tehnologiile moderne utilizate pentru construirea acestui electrocasnic fac cu adevarat diferenta.

Gratarul electric plat este prevazut cu o plita neteda a carei carcasa este conceputa din otel inoxidabil. Cu o suprafata de 330 x 270 mm plita este construita profesional si asigura un randament superior gatitului, chiar si in bucataria personala. Aparatul are o putere electrica foarte mare, de 2000 W, care asigura prepararea rapida si eficienta a produselor din carne sau prepararea altor alimente din bucatarie. Tava gratarului plat este dotat cu o tava detasabila, folosita pentru o scurgere cat mai usoara a grasimilor ce apar in urma gatitului. De asemenea, design-ul modern include panouri inalte, concepute pentru a impiedica stropirea, iar baza aparatului este prevazuta cu picioare anti-alunecare. Termostatul gratarului plat este ajustabil pana la 300°C iar un alt avantaj al gratarului este ca dispune de protectie in caz de supraincalzire.

Gratarele electrice de tip plat sunt disponibile pe piata in dimensiuni variate, existand atat modele mari cat si modele mici. Se ofera astfel posibilitatea unei alegeri cat mai potrivite pentru nevoile dumeavoastra. Pe langa aceste optiuni, mai exista si gratarul electric neted si striat, la fel de profesionist ca si cel descris anterior, dar cu anumite diferente date de constructia plitei, aceasta avand o parte striata si o parte neteda. Desi este un produs importat din Olanda, va reamintim ca firma ofera garantie si asigura service in tara








http://www.amenajarihoreca.ro/2014/09/Gratar-Electric-Plat-Neted-Plita-Prajire-Profesionala-Horeca.html http://www.amenajarihoreca.ro/2014/09/Gratar-Plat-Electric-Neted-Model-Mare-Profesional-Horeca.html http://www.amenajarihoreca.ro/2014/03/Gratar-Plita-Neted-si-Striat-Electric-din-Inox-Profesional-Horeca-Service.html http://www.amenajarihoreca.ro/2014/09/Gratar-Neted-Striat-Pret-Electric-Plita-Profesionala-Horeca.html Gratar Blue Line