Supiera Electrica - Amenajari HoReCa

Supiera Electrica

Supiera Electrica Profesionala Horeca,Supiere din Otel Cromat cu Capacitatea de 8 litri, la Pretul Redus de 570 RON (cu TVA), Oferim Garantie si Asiguram Service in Tara
Supiera electrica este un vas destinat in primul rand profesionistilor din domeniul ce gatesc in bucatariile marilor restaurante, pentru ca este o piesa de baza in domeniul culinar. Aceasta oala electrica este special conceputa pentru bufeturi, pentru a tine supele calde si pentru a pastra intact gustul acestor preparate.

Supiera electrica are un recipient interior acoperit cu otel inoxidabil si capac rabatabil, fapt ce garanteaza pastrarea preparatelor in conditii optime servirii chiar si dupa gatirea acestora.

Aceasta oala electrica are o capacitate de 8 litri de aceea se considera ca este in special conceputa pentru uz profesional, pentru servirea supelor la diferite evenimente de mare clasa. Din punct de vedere al caracteristicilor tehnice este un produs de ultima generatie tocmai pentru a se ridica la standardele pe care le au chiar si cei mai pretentiosi clienti.

Supiera electrica este echipata cu un reglator de putere in functie de ce temperatura ne dorim pentru pastrarea preparatului deoarece se stie foarte bine ca in domeniul culinar exista preparate ce au un gust mai bun daca sunt servite la o anumita temperatura.

Daca va hotarati sa achizitionati aceasta oala electrica aveti siguranta ca nu veti regreta. Produsul este importat din Olanda insa produsul poate fi inlocuit in tara, in caz ca veti intampina probleme in timpul utilizarii sale. Din punct de vedere al designului este un produs simplu, cu o cromatica care se potriveste la orice tip de servire. Spre exemplu o putem folosi in cadrul evenimentelor gastronomice din casinouri si isi va demonstra cu siguranta utilitatea.








Chafing Dish Electric, Pret Chafing Dish Electric, Chafing Dish Profesional Horeca, Modele de Chafing Dish, Vas Incalzitor Mancare Electric, Produse Profesionale Horeca Chafing Dish Electric, Modele de Chafing Dish, Vas Incalzitor Electric pentru Mancare, Chafing Dish-uri Pret, Chafing Dish Electric Hendi, Vase Incalzitoare pentru Mancare Chafing Dish Electric Rotund - vas incalzitor electric model rotund Chafing Dish Electric - Rotund - Vas incalzitor electric Supiera Electrica, Oala Electrica Supa, Pret Supiera Electrica, Supiera Electrica 8 Litrii, Supiera Horeca, Supiera Electrica Pret, www.amenajarihoreca.ro Supiera Electrica, Oala Electrica Supa, Horeca, Produs Profesional