Incalzitor Terasa tip Ciuperca pe gaz - Amenajari HoReCa

Incalzitor Terasa tip Ciuperca pe gaz

A venit toamna si o data cu ea si serile racoroase. Incalzitorul de terasa pe gaz este alegerea ideala pentru a incalzi o terasa. Se poate folosi atat toamna, cat si primavara.

Incalzitor Terasa tip Ciuperca, Incalzitor Terasa tip Ciuperca pe gaz, incalzitor terasa pe gaz, incalzitor terasa gaz, incalzitor terasa gaz ciuperca, incalzitor terasa profesional

Functioneaza cu ajutoul unei butelii cu gaz butan sau propan, care poate fi achizitonata de la orice benzinarie. Daca temperatura din jurul incalzitorului scade sub 5 grade Celsius, gazul nu mai arde, de aceea nu se recomanda pentru sezonul iernii.

Vine ambalat in cutie, iar montarea este usoara. Cuprinde lacas pentru butelie, care se inchide cu un carlig. Are un aspect elegant si curat, din otel inoxidabil. Are rotite cu ajutoul carora poate fi mutat cu usurinta. Include furtnul de gaz si regulatorul pentru conectarea la butelie.


Aprinderea se face printr-o simpla apasare de buton, care produce o scanteie si duce la aprinderea incalzitorului. Tija nu este ajustabila, fiind special gandita pentru o inaltime totala de 2,2 metri. La aceasta inaltime incalzitorul degaja cea mai multa caldura.

Capacul este special fabricat din aluminiu, pentru a nu lasa caldura sa se duca in sus. Astfel pot fi asezate la o distanta de 30 de cm fata de tavan, fara probleme.

Incalzitorul pe gaz are protectie la inclinare, oprindu-se din functionare daca este doborat la podea.
Incalzeste pe o raza de 4,5 metri in jurul lui, aproximativ 60 de mp.
Are inaltimea de 2, 2 metri si un diametru de 77 de cm. 
Intensitatea caldurii are trei trepte care pot fi selectate: mica, medie si mare.
Are sistem de prindere in podea, daca se doreste un plus de stabilitate.

Incalzitor Terasa tip Ciuperca, Incalzitor Terasa tip Ciuperca pe gaz, incalzitor terasa pe gaz, incalzitor terasa gaz, incalzitor terasa gaz ciuperca, incalzitor terasa profesional Incalzitor Terasa tip Ciuperca, Incalzitor Terasa tip Ciuperca pe gaz, incalzitor terasa pe gaz, incalzitor terasa gaz, incalzitor terasa gaz ciuperca, incalzitor terasa profesional Incalzitor Terasa tip Ciuperca, Incalzitor Terasa tip Ciuperca pe gaz, incalzitor terasa pe gaz, incalzitor terasa gaz, incalzitor terasa gaz ciuperca, incalzitor terasa profesional Incalzitor Terasa tip Ciuperca, Incalzitor Terasa tip Ciuperca pe gaz, incalzitor terasa pe gaz, incalzitor terasa gaz, incalzitor terasa gaz ciuperca, incalzitor terasa profesional

Acest incalzitor pe gaz este ideal pentru folosirea afara si pe terase acoperite sau deschise. Nu se recomanda amplasarea intr-un loc inchis, fara ventilatie.

Consumul este 1048 g/h de gaz (~3 RON pe ora la putere maxima). Incalzeste prin raze infrarosii, precum soarele.

Este un produs profesional horeca, importat din Olanda. Asiguram piese de schimb si service.
Codul incalzitorului este 272602 si este la pretul de 1270 RON (cu TVA inclus), redus de la 1745 RON (cu TVA inclus).