Pentru a obtine cele mai bune rezultate la gatit intr-o tigaie de fonta, este necesara asezonarea ei/ arderea ei, inainte de prima utilizare.
Acest procedeu ajuta ca porii tigaii sa se inchida, sa formeze o pelicula antiaderenta si astfel sa gateasca mult mai bine si mai repede.
Va rugam sa urmati pasii de mai jos, recomandati de producator, pentru rezultate excelente la gatitul intr-o tigaia de fonta. De asemenea, se recomanda sa se spele aceste tigai cu un detergent usor si din cand in cand sa se repete acest procedeu.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
1. Puneti cateva coji de cartofi in tigaie. | 2. Adaugati aproximativ 200 ml apa. | 3. Fierbeti aproximativ 20 minute. | 4. Goliti tigaia si clatiti cu apa calda. | 5. Puneti putin ulei in tigaie. | 6. Incingeti uleiul pentru cateva minute si dupa aceea stergeti tigaia cu un servetel de hartie. |
Tigaie Otel Laminat ![]() | Crepiera, Tigaie Clatite ![]() | Tigaie Otel pt Omleta ![]() | Tigaie Blinii ![]() | Tigaie Paella ![]() |