Pentru a obtine cele mai bune rezultate la gatit intr-o tigaie de fonta, este necesara asezonarea ei/ arderea ei, inainte de prima utilizare.
Acest procedeu ajuta ca porii tigaii sa se inchida, sa formeze o pelicula antiaderenta si astfel sa gateasca mult mai bine si mai repede.
Va rugam sa urmati pasii de mai jos, recomandati de producator, pentru rezultate excelente la gatitul intr-o tigaia de fonta. De asemenea, se recomanda sa se spele aceste tigai cu un detergent usor si din cand in cand sa se repete acest procedeu.
1. Puneti cateva coji de cartofi in tigaie. | 2. Adaugati aproximativ 200 ml apa. | 3. Fierbeti aproximativ 20 minute. | 4. Goliti tigaia si clatiti cu apa calda. | 5. Puneti putin ulei in tigaie. | 6. Incingeti uleiul pentru cateva minute si dupa aceea stergeti tigaia cu un servetel de hartie. |
Tigaie Otel Laminat | Crepiera, Tigaie Clatite | Tigaie Otel pt Omleta | Tigaie Blinii | Tigaie Paella |