Incalzitor Terasa cu Gaz - Amenajari HoReCa

Incalzitor Terasa cu Gaz




Este unul dintre cele mai eficiente incalzitoare cu gaz propan din otel inoxidabil, ideal pentru incalzirea teraselor restaurant in anotimpul rece, pentru incalzirea halelor de productie si de depozitare. 

Echipament cu design modern, usor de transportat, cu aprindere electrica, incalzitorul cu gaz se muleaza perfect atat pentru spatiile comerciale, cat si pentru locatii elegante precum corturile de evenimente si terasele restaurant. Palaria din aluminiu permite concentrarea la sol a razelor infrarosii incalzind corpurile, mai degraba decat aerul, si creand, astfel, o atmosfera placuta numai potrivita pentru a servi o cafea fierbinte pe terasa in mijlocul iernii.

Incalzitorul cu gaz este confortabil şi funcţional putand fi utilizat in activitati multiple precum organizarea de evenimente, in agricultura pentru incalzirea serelor si pergolelor, in constructii, transporturi, activitati sportive.

Vrei o nunta perfecta in octombrie? Incalzitorul cu gaz te va ajuta sa pastrezi romantismul naturii imbracate in haina ruginie si sa inlaturi racoarea serilor de toamna tarzie creand astfel, tabloul perfect pentru o nunta de vis.