Fierbator Vin - Amenajari HoReCa

Fierbator Vin

Sezonul vinului fiert a sosit. Aburii ne imbie sa savuram delicioasele bauturi, care ne fac mare placere in acesta perioada.
Vin Fiert Pahar Vin Fiert pe Terasa, pret vin fiert Vin Fiert Stand, reclama vin fiert

Sunt mai multe variante de aparate care sunt ideale pentru servirea vinului fiert de catre baruri, terase si restaurante. Fierbatoarele Vin de 10 litri cu structura din otel inoxidabil sunt varianta cea mai aleasa, datorita comoditatii in folosire si intretinere. Sunt ideale in locuri cu trafic mic spre mediu de clienti. Fierbatoarele de 20 de litri si de 30 de litri sunt alese pentru locurile cu trafic mare de clienti. Aceste fierbatoare din inox au tub gradat care indica cantitatea de lichid ramasa in fierbator, de asemenea au termostat, temperatura putand fi reglata de la 0 pana la 110 grade Celsius. Temperatura ideala pentru servirea vinului fiert este de 75 grade Celsius, astfel incat sa nu se piarda alcoolul din vin si sa fie si numai bun de savurat.

fierbator vin, vin fiert, aparat vin fiert profesional, vin fiert premium, tava de picurae, pereti dubli fierbator vin, pret, profesional, 10 litri fierbator vin, pret, profesional, 30 litri, livrare in toata tara

O alta gama de fierbatoare de vin sunt cele premium, cu pereti dubli si tavita de picurare.

Gama premium de boilere pentru bauturi calde cuprinde doua modele: de 9 litri si de 18 litri.
fierbatoare vin, aparate vin fiert, produse profesionale, pret fierbator vin,

Aceste fierbatoare se remarca prin calitatea sporita a materialelor din care sunt fabricate si astfel se face o economie suplimentara de 30 % la energie.

Mai exista si o alta varianta ieftina de fierbatoare de vin, este vorba de boilerele de bain marie pentru borcanele de muraturi. Se aseamana foarte mult ca si forma cu fierbatoarele speciale pentru vin/ bauturi calde, insa randamentul pe termen lung este foarte scazut. De obicei aceste boilere pentru bain marie sunt realizate din materiale ieftine si nu sunt recomandate pentru o utilizare intensa.

Nu ne mai ramane decat sa ne strangem prietenii si sa ciocnim cu veselie o cana de vin fiert!

Fierbator Vin 10 litri Fierbator de Vin Fiert, Boiler, Apa Calda, Vin Fiert, Ceai, Tuica, Alcool, Inox, Fierbatoare Profesionale Horeca, Pret, Foarte Bune, Boilere Fierbator Vin 20 litri Fierbator de Vin, Fierbator de Ceai, Fierbator de Apa Calda, Fierbinte, Fierbator de Tuica, Boiler Vin Fiert, Boiler Apa Calda Ceai, Produs Profesional HORECA, Produs Bar Fierbator Vin 30 litri Fierbator, Vin, Apa, Ceai, Tuica, Profesional, Horeca, Aparat, Boiler de, Modele, Garantie, Foarte Bune, Ieftine Fierbator Vin 9 litri Fierbatoare De Vin Profesionale, Fierbator Vin Din Otel Inoxidabil, Fierbator Vin Cu Pereti Dubli, Pentru Uz Intens, Pret, Horeca Fierbator  Vin 18 litri Fierbatoare De Vin Profesionale, Fierbator Vin Din Otel Inoxidabil, Fierbator Vin Cu Pereti Dubli, Pentru Uz Intens, Pret, 18 Litri, Horeca Fierbator  Vin 27 litri Fierbator Vin 27 litrii, vas fierbator emailat, Fierbator Vin Ieftin, Pret 389 Ron cu TVA, Produs Profesional Horeca, Livrare in Toata Tare prin curier rapid, Produs In Stoc