Cutite Profesionale, Set Cutite Bucatarie si Trusa din Piele Naturala - Amenajari HoReCa

Cutite Profesionale, Set Cutite Bucatarie si Trusa din Piele Naturala


  • Orice bucatar, profesionist sau doar pasionat, stie ca este important sa aiba in bucatarie o trusa profesionala de cutite. Oferta de piata in aceasta privinta este variata, dar nu garanteaza calitatea superioara asa cum numai un producator german o poate face. 
  • Din acest motiv, ne-am hotarat sa punem la dispozitia cunoscatorilor o trusa special conceputa pentru cei mai pretentiosi bucatari. 

Set Cutite Profesionale Pret, Trusa Piele pentru Cutite Profesionale Bucatarie Cutite Profesionale, Cutite BUcatarie, Set Cutite, Trusa Cutite Cutite Profesionale Bucatarie, Set si Trusa din Piele Cutite
Trusa din Piele Naturala Pentru Cutite Profesionale Husa Piele Pentru Cutite Profesionale Husa, trusa din piele naturala pentru cutite profesionale

Pret Trusa Completa din Imagini: 3600 RON (cu TVA) 2800 RON (cu TVA)- Indisponibila momentan



  • Trusa este fabricata din piele naturala de vita, rezistenta la uzura si tratata pentru impermeabilitate. Fiecare trusa este tabacita si finisata manual de un mester pielar roman. Cutitele fac parte din gama premium. Fabricate din otel inoxidabil de calitate germana, cutitele garanteaza un tais ascutit, durabilitate la uzura, usor de ascutit si intretinut si cu rezistenta deosebita la aparitia petelor. In productia fiecarui cutit sunt necesari aproximativ 50 de pasi, de la aplicarea tehnicilor traditionale, la utilizarea masinilor de inalta precizie, la slefuire si polisare. Mânerul special combina echilibrul, siguranta si manevrabilitatea cu un aspect elegant si exclusivist. 
  • Ceea ce face aceasta trusa speciala, este posibilitatea de a alege cutitele pe care sa le contina. Intreaga gama de cutite premium o puteti vedea in sectiunea Cutite Profesionale Gama Premium. Husa poate fi personalizata conform preferintelor clientului. 
  • Desi este un element indispensabil intr-o bucatarie, trusa profesionala de cutite poate constitui si un cadou special pentru un pasionat, cadou care sa marcheze un eveniment special in viata acestuia. 

  • Nu ezitati! Va garantam ca trusa profesionala de cutite, special conceputa de Amenajari HoReCa, este alegerea ideala pentru dumneavoastra!