Cuptor pentru Gatire Lenta - Amenajari HoReCa

Cuptor pentru Gatire Lenta

CUPTORUL PENTRU GATIRE LENTA

  • Cuptorul pentru gatire lenta este aparatul ideal care ofera o multitudine de solutii intr-un singur sistem. Desi acest aparat a fost conceput pentru metoda de gatit lent, la temperatura scazuta, poate fi folosit si la depozitarea temporara a alimentelor preparate pentru servire sau pentru regenerarea alimentelor refrigerate sau congelate. Procesul poate fi ajustat si controlat cu strictete si ofera acelasi rezultat in mod repetat.

Cuptor pentru Gatire Lenta, Cuptoare pentru Gatire la Temperatura Joasa, Pret: 9606 RON (cu TVA), Garantie si Service in Tara, Profesionale Horeca Import Olanda
  • Cuptorul pentru gatit la temperatura scazuta poate prepara, regenera sau pastra pentru servire orice tip de preparat. Cu un control strict al temperaturii, sonda de temperatura integrata si guri de aerisire ajustabile, se poate controla cu acuratete procesul de preparare al alimentelor. 
  • Datorita manerelor cu care este prevazut, cuptorul poate fi folosit si la transportarea alimentelor gata preparate in locatiile ce nu dispun de spatii de stocare. 
  • Cuptorul pentru gatit la temperatura scazuta este esential pentru pregatirea preparatelor din carne de porc sau vita, carne de pasare si peste. Prin metoda de gatit timp indelungat la temperatura scazuta, preparatele pastreaza sucul propriu si nutrientii, mancarea devine mai frageda si mai savuroasa. 
  • De asemenea, preparatele pierd mai putin de 10% din greutate ceea ce rezulta intr-o utilizare mai eficienta a alimentelor.
  • Cuptorul pentru gatit la temperatura scazuta poate fi folosi si pentru mentinerea preparatelor la temperatura optima pentru servire. Pregatiti alimentele la parametrii doriti. Puneti, apoi, preparatele in cuptor, infigeti sonda si setati temperatura la care doriti sa serviti preparatele – temperatura se va mentine timp de cateva ore.
  • De semenea, cuptorul are doua guri de ventilatie incorporate pentru mentinerea conditiilor specifice fiecarui preparat. Daca ambele guri de ventilatie sunt inchise, preparatele vor ramane zemoase, daca una dintre gurile de ventilatie este deschisa, aceasta va lasa aburul sa iasa, iar daca ambele sunt deschise – chiar si preparatele prajite vor ramane crocante.
  • O alte intrebuintarea a cuptorului pentru gatit la temperatura scazuta este regenerarea alimentelor. Puneti alimentele refrigerate sau congelate in cuptor, infigeti sonda de temperatura si setati temperatura dorita; asteptati pana cand alimentele ajung la temperatura dorita si veti avea un preparat gustos ca si cum tocmai a fost gatit.

BENEFICIILE PREPARARII ALIMENTELOR LA TEMPERATURA SCAZUTA

  •     Aromele si sucurile naturale proprii se mentin, iar carnea este mai frageda;
  •     Preparatele pot fi pregatite in avans si mentinute la temperaturi optime pentru servire;
  •      Permite o supraveghere minima la prepararea sau regenerarea alimentelor;
  •      Nu exista timp maxim de preparare;
  •      Pierderi minime in greutate;
  •      Mancarea trece direct din cuptor in farfuria clientului;
  •      Usor de transportat datorita manerelor laterale - ideal pentru organizarea buffet-urilor;
  •      Portiile pot fi servite cu aceeasi calitate in mod constant.

        Catre cuptorul pentru gatire lenta