Amenajari HoReCa - Amenajari HoReCa

Amenajari HoReCaAmenajari HoReCa

HoReCa este termenul care insumeaza toate echipamentele, dotarile, amenajarile si serviciile care sustin activitatea HotelurilorRestaurantelorCafenelelor si furnizorilor de Catering

Amenajari HoReCa isi propune sa va ajute in realizarea unor performante excelente in domeniul HoReCa si in intuirea unor noi oportunitati in vederea cresterii afacerii dumneavoastra.

Gastronomia internationala a surprins in ultimii ani, printr-o deschidere spectaculoasa catre toate bucatariile lumii, inclusiv in Romania. Profesionistii din domeniu au incercat sa puna in aplicare retete tipice, cu tehnici noi de lucru, dar cu grija pentru pastrarea traditiei si unicitatii fiecarui preparat.

Indiferent de tipul de afacere pe care il detineti, fie ca este patiserie, restaurant, brutarie, fast-food, bar etc., Amenajari HoReCa este solutia ideala pentru nevoile afacerii dumneavoastra. 
Va punem la dispozitie accesorii si produse profesionale horeca, importate din Olanda, service in tara, piese de schimb, consultanta si proiectarea noii dumneavoastra afaceri.

Gama larga de produse si accesorii ne permite finalizarea completa a proiectelor. Consultantii nostri va pot ajuta sau chiar pot proiecta pentru dumneavoastra cea mai eficienta solutie.

Proiectele noastre pleaca de la utilarea bucatariilor si pana la amenajarea salilor de evenimente. La noi veti gasi atat masini de gatit electrice si pe gaz, masini de gatit in vid, incalzitoare pentru terasa, ustensile profesionale pentru prepararea mancarii, cat si vesela din portelan de calitate.

Eficienta si calitatea sunt doua criterii care ne recomanda, dar si eticheta si rafinamentul.