Pret Storcator de Citrice Electric Profesional HoReCa - Amenajari HoReCa

Pret Storcator de Citrice Electric Profesional HoReCa

Storcator Citrice Electric, Produs Profesional HoReCa, Pret Storcator Portocale, Storcator Bar

COD: 221204
Pret: 987 RON 838 RON (cu TVA)

Storcator Citrice Electric, Produs HoReCa

Citricele sunt bogate in Vitamina C,  antioxidant care ajută la incetinirea efectului de îmbătrânire şi distrucţie a celulelor, dar şi la îmbunătăţirea sistemului imunitar. 

Şi poţi obţine 100% din aportul necesar zilnic dintr-un singur pahar cu suc proaspat stors cu Storcatorul Profesional de Citrice Electric.

Recomandat atat pentru uz casnic cat si pentru activitati comerciale, te poti baza pe acest Storcator de Citrice Electric atunci cand organizezi o petrecere privata pentru copii sau cand iti costruiesti o afacere noua cu diete bazate pe frute sau un bar de sucuri naturale. 

Baza din fonta confera o stabilitate ridicata aparatului ceea ce il face sa fie sigur chiar si in prezenta copiilor. Un aparat versatil care contine 3 conuri de stoarcere pentru citricele de diferite dimensiuni si ale carui parti componente pot si curatate in masina de spalat vase. 
pret storcator electric de lamai produs profesional horeca storcator electric de grefe, storcator electric de portocale, storcator de kiwi pret storcator profesional electric de portocale