Aparat Profesional Cuburi Gheata, Masina Cuburi Gheata Horeca, Pret - Amenajari HoReCa

Aparat Profesional Cuburi Gheata, Masina Cuburi Gheata Horeca, Pret

Aparat de Cuburi  Gheata, Masina Gheata Cuburi

  • Vara, gheata este indispensabila. Ne ajuta sa ne racorim, intr-o zi torida. Stim cat de important este sa avem un aparat de gheata care sa functioneza perfect, sa fie silentios si sa produca cantitati mari de gheata.
  • Aparatele de gheata de 12 kg si de 15 kg sunt ideale pentru baruri, terase si restaurante, dar si pentru uzul casnic. Marele lor avantaj este ca nu au nevoie de conectare la apa curenta, putand fi folosite oriunde. Sunt eficiente, silentioase si usor de folosit.
  • Gheata produsa ar forma glont si poate fi facuta in trei dimensiuni: mica, mijlocie si mare. Gheata se formeaza in jurul unor tije racite. Se realizeaza 9/12 bucati pe ciclu, un ciclu durand 10 minute. Stocul de rezerva este de 3,2 kg/ 4,5 kg de gheata. Capacitatea este de 100/150 bucati de gheata.
  • Masinile de gheata pot fi plasate pe o suprafata plana, de preferat pe o masa. Se recomanda sa nu fie plasate in soare sau langa o sursa de caldura, de genul cuptor.
  • Curatarea aparatelor de gheata se face cu o carpa moale si apa fierbinte, precum si cu agent de detartrare, otet sau acid citric.

Aparat Cuburi Gheata Pret, Aparat Gheata Profesional Horeca, Masina Cuburi Gheata, Accesorii Bar, Aparat Cuburi Gheata Fara Conectare Apa, www.amenajarihoreca.roAparat Cuburi Gheata Pret, Aparat Gheata Profesional Horeca, Masina Cuburi Gheta, Accesorii Bar, Aparat Cuburi Gheat Fara Conectare ApaAparat Cuburi Gheata Pret, Aparat Gheata Profesional Horeca, Masina Cuburi Gheta, Accesorii Bar, Aparat Cuburi Gheat Fara Conectare Apa


PRODUSE RECOMANDATE:

Aparat Cuburi Gheta 12kg/24h


Aparat Cuburi Gheta 15kg/24h