Chafing Dish Electric-Modele de Chafing Dish - Amenajari HoReCa

Chafing Dish Electric-Modele de Chafing Dish

Ce este Un Chafing Dish
Model Chafing Dish Electric din Inox
Produse Pentru Bufet, Articol Premium HoReCa


Denumirea de Chafing Dish vine din franceza veche si inseamna "sa incalzesti". 

In trecut, Chafing Dish-ul era un fel de gratar ridicat pe un trepied, incalzit cu carbuni, destinat incalzirii usoare a mancarurilor gatite.

Chafing Dish-urile pot fi folosite direct la masa sau disponibil cu un capac pentru  a mentine mancarea calda, in cadrul unui bufet. Chafing Dish-urile duble au o tava protectiva cu apa, cunoscute ca bain-marie, ce pastreaza calde mancarurile delicate precum pestele in timp ce impiedica supraincalzirea.

Chafing Dish-urile electrice sunt ideale pentru  servirea mancarii, in cadrul unor petreceri, evenimente etc.

Vasul de Incalzire prezentat este practic si economic, insa cel mai mare avantaj al lui este ca este electric. Se evita astfel, folosirea unei flacari deschise, pe baza careia functioneaza multe alte modele de chafing dish.

Este un model confortabil cu dimensiuni standar HoReCa ce are inclus vasul pentru alimente, GN 1/1, cu adancimea de 65 mm dar poate sustine si tavi GN, pana la adancimea de 100 mm.

Dimensiunile acestui model sunt de  615 x 355 x (H)280 mm si o capacitate de 9 litri.

Carcasa este realizata din otel inoxidabil. Temperatura poate fi setata pana la 100 grade celsius. Are buton de pornire/oprire, iar functionarea aparatului este indicata de un semnal luminos.

Chafing Dish Electric, Vas Incalzire Inox, Produs profesional HoReCa, Pret Chafing Dish
COD: 204900
Pret: 875 RON Pret: 745 RON (cu TVA)