Incalzitoarele de Terasa Electrice si pe Gaz - Amenajari HoReCa

Incalzitoarele de Terasa Electrice si pe Gaz

Incalzitoarele de Terasa

  • In primul rand, trebuie sa intelegem cum functioneaza incalzitoarele de terasa. Atat incalzitorul de terasa pe gaz, cat si cel pe baza de quartz, functioneaza pe principiul incalzirii prin razele cu infrarosu. Singurele diferente intre ele sunt: sursa de alimentare: gaz/propan, respectiv curent electric si materialele din care sunt realizate. 
  • Lumina infrarosie este invizibila pentru ochiul uman. Ne incalzim de la razele infrarosii, pentru ca pielea, hainele si obiectele absorb aceaste raza. 
  • Incalzitoarele de terasa emit raze infrarosii, care sunt la fel ca cele emise de soare, numai ca lipseste lumina puternica si  razele UV daunatoare pentru piele.
  • Incalzitoarele de terasa pe gaz au un arzator care transforma caldura rezultata in urma arderii combustibilului, in lumina infrarosie. Acestea nu sunt recomandate pentru spatiile inchise, sunt utilizate pe terase, balcoane, in sali mari, in muzee, pe santiere, in hangare etc. 
  • Sunt foarte practice, usor de mutat si de asamblat. Nu ocupa un spatiu foarte mare.
  • Incalzitoarele de terasa au marele avantaj ca nu incalzesc aerul, in schimb toate obiectele din jurul lor sunt incalzite, iar atmosfera este foarte proaspata si usor de respirat. De asemenea, nu pun in miscare praful si murdaria, pastrand un mediu curat.
  • Toate incalzitoarele de terasa sunt economice si sunt o alternativa convenabila fata de alte surse de incalzire. Pentru ca sunt usor de mutat, pot fi asezate exact in locurile care se doresc a fi incalzite. Foarte multi constructori le folosesc pentru a ajuta la uscarea vopselei de pe pereti.
  • Intretinerea lor tehnica este usoara, la fel si curatarea lor.
  • Incalzitoarele de terasa sunt alegerea ideala pentru a incalzi o terasa a unui restaurant sau a unei case, un foisor, o sala, un hangar, un santier, un spa etc. 
  • Sunt foarte eficiente, termic si din punct de vedere al consumului. Sunt un mijloc minunat de a reuni oamenii in locuri, care altfel ar fi neprimitoare sau ar implica costuri mari de incalzire.
  • Ce poate fi mai distractiv, decat sa-ti inviti prietenii pe terasa casei si sa va bucurati de caldura emisa de un incalzitor de terasa, alaturi de o cana de vin fiert si un gratar.



Incalzitor terasa- gazCum functioneaza Incalzitoarele de Terasa, Modele de Incalzitoare, cu Gaz, Electrice, Preturi, Incalzitor Profesional, Gradina Incalzitor terasa- brat telescopic- gazCum functioneaza Incalzitoarele de Terasa, Modele de Incalzitoare, cu Gaz, Electrice, Preturi, Incalzitor Profesional, Gradina Incalzitor terasa-pt perete- quartz
  Cum functioneaza Incalzitoarele de Terasa, Modele de Incalzitoare, cu Gaz, Electrice, Preturi, Incalzitor Profesional, Gradina
Incalzitor terasa-cu  suport- quartzCum functioneaza Incalzitoarele de Terasa, Modele de Incalzitoare, cu Gaz, Electrice, Preturi, Incalzitor Profesional, Gradina